Spotify gratis, nieuw design en gratis gebruikers krijgen meer!

Spotify gratis, nieuw design en gratis gebruikers krijgen meer!

Vele mensen luisteren muziek. Het kan ontspannend zijn en helpt je ook om de tijd te doden. Daarbij helpt het fijn tegen de stilte. Maar wat is nou de beste manier om muziek te luisteren? Waar kun je jouw favoriete dance hits of easy listening nummers horen? Welke optie geeft nou het beste geluid? En wat is nou de beste manier om waar dan ook popmuziek of country muziek te kunnen luisteren? Lees verder en misschien kunnen wij je hier wel wat meer over vertellen.

Radio
Één van de meest gebruikte manieren om muziek te luisteren is toch nog steeds de radio. Je kunt een aparte radio kopen of een telecom provider kiezen die bij zijn interactieve TV bundels ook radio heeft zitten. Je hoeft verder niet na te denken en kunt gewoon een zender opzetten en lekker muziek luisteren. Skyradio, Radio 538, QMusic, Radio Veronica en SlamFM zijn een paar van de bekendste voorbeelden hiervan. Sommige radiozenders hebben ook nieuwsuitzendingen, talkshows en praatprogramma’s van bekende TV’s en radiopresentatoren. Het nadeel van deze manier van muziek luisteren is echter wel dat je afhankelijk bent van wat de radio uitzendt. Als je de nieuwste top-40 hits nou wel zo’n beetje gehoord hebt is dit misschien niet de juiste optie voor jou. Maar als je het misschien zelfs prettig vind als de nieuwste hits regelmatig te horen zijn is er vast wel een radiozender voor je bij.

Draagbare Muziek
Als je in de bus of trein zit, ergens naartoe loopt of even zit te wachten kan het fijn zijn om wat muziek te luisteren. Vroeger was je daarvoor afhankelijk van een discman en een pakket CD’s. Tegenwoordig is de meeste muziek digitaal beschikbaar en kun je de nummers of zelfs hele albums via je computer op een MP3 speler, MP4 speler of iPod zetten. Ook zijn er tegenwoordig heel veel mensen die hun muziek op hun iPod of andere Smartphone zetten en op die manier luisteren. Zorg er in ieder geval wel voor dat je wel oordopjes in hebt en de muziek zacht hebt zodat anderen niet hoeven mee te genieten van jouw favoriete heavy metal hits of hardcore muziek.

Spotify
Een andere, vrij nieuwe manier om je favoriete muziek waar dan ook te kunnen beluisteren is Spotify. Met een Spotify account kun je overal inloggen en je lievelingsnummers en favoriete artiesten opzoeken. Ze hebben ook een Spotify App die je op je Smartphone of iPhone kunt zetten. Op die manier kun je inloggen waar je je ook bevindt. Je kunt zowel thuis als op iedere andere plek jouw speellijst aanpassen en beluisteren.

Concert
Natuurlijk is de allerbeste manier om muziek te horen naar een concert gaan. Er gaat niets boven je favoriete zanger of band te zien optreden en de muziek niet alleen te horen maar te beleven. Als je helemaal fan bent van een bepaalde artiest of band gaat er niets boven een live optreden en helemaal in de muziek op te gaan als ze de beste nummers van hun album spelen.

Wat is volgens jou de beste manier om muziek te luisteren? Misschien hebben wij je wel van nieuwe ideeën kunnen voorzien. Veel plezier met jouw favoriete volksmuziek of nieuwste hits!

(foto:Flickr)