Met dit pakket rock jij tot in de vroege uurtjes!

Drumcontroller

Drumcontroller
Guitar hero is een van de grootste titels op muziek gebied en samen met Rock Band en Band Hero behoren deze tot de top in het muziek genre voor games. Uiteraard wil je deze titels spelen en geeft het behalen van zo solo precies datzelfde gevoel als een level uitspelen. Vaak is het zo dat de originele controllers die bij de Guitar Hero games word bijgeleverd niet goed reageren, zo ook de drums, uiteraard hebben wij de oplossing, de Logitech Wireless Drum Controller.

Dit product is zeer hoogstaand in kwaliteit en staat er om bekend dat dit drumstel zeer goed reageert op de slagen die deze ontvangt! Van het normale beuk werk tot aan het roffelen aan toe, dit product zal u niet teleurstellen.

Wij hebben het product zelf mogen proberen, dit was een verschrikkelijk leuke ervaring. De pads zijn van zeer duurzaam rubber en kunnen de hevigste klappen ontvangen, tevens zijn de klappen die het product produceert door erop te slaan bijna niet te horen! Eindelijk eens een drumstel, buiten de Drum Rocker van ION, die wel goed reageert. Wij zijn in ieder geval om en willen niet anders meer! Dus waar wacht je nog op, ga helemaal los met die drumstokken want de Logitech Wireless Drum Controller kan het hebben!

Gitaarcontroller
Deze geweldige gitaar is van echt massief hout dit geeft het bespelen van deze gitaar het gevoel een echte gitaar vast te houden. Daar komt boven op dat het er heel erg indrukwekkend eruit ziet, de details op de Logitech Wireless Guitar controller zijn namelijk van verschrikkelijk hoge kwaliteit.

Stil
De Logitech Wireless Guitar Controller is ook nog eens stil, niet de hele tijd dat irritante getik van de knoppen op je oren maar gewoon het geluid waar het ook daadwerkelijk om draait bij Guitar Hero en Rock band namelijkm, DE MUZIEK!

Verbruik
De Logitech Wireless Guitar Controller is energie zuinig, u kunt met een set batterijen erg lang spelen waardoor je niet om het uur steeds nieuwe batterijen in je controller moet stoppen.

Bereik
Het bereik van de Logitech Wireless Guitar controller is tot tien meter, dit zorgt ervoor dat je lekker kan rond stuiteren in je huiskamer tot dat je helemaal moe bent van het keiharde rocken!