Lichtgewicht koffers aanbiedingen voor uw muziekinstrumenten

Lichtgewicht koffers aanbiedingen voor uw muziekinstrumenten

De meeste koffers zijn gemaakt van lichte materialen. Toch hebben sommige winkels met koffer aanbiedingen een aparte categorie met lichtgewicht koffers. Met name harde koffers zijn immers vaak zwaarder dan zachte koffers. Een lichtgewicht koffer hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Al voor 30 euro heb je een zachte lichtgewicht trolley gemaakt van nylon met een ritssluiting en sleutelslot. Vanaf ongeveer 50 euro heb je een harde lichtgewicht spinner van het materiaal ABS met rits en cijferslot. Maar houd de aanbiedingen in de gaten, want dan kun je er bijvoorbeeld 20% korting op krijgen.

Welke koffer is de lichtste?

Hoe licht de koffer kan zijn hangt natuurlijk ook af van de grootte en inhoud. Maar wat zijn nu de lichtste koffers? Een koffer met als afmetingen 55x35x20 of 55x40x20 bijvoorbeeld is vaak tussen de 1,6 en 1,9 kg licht. De lichtste koffer in deze categorie is de American Tourister Herolite Super light upright, die bij het formaat 55x40x20 centimeter slechts 1,5 kilo weegt. Deze koffer is gemaakt van polypropyleen, heeft twee wieltjes en een TSA cijferslot. Qua prijs valt deze koffer in de middenklasse. Het is dus nog even wachten of deze in de aanbieding komt.

Grote lichtgewicht koffer kopen

Ben je op zoek naar een lichtgewicht koffer van een wat groter formaat? Een lichtgewicht koffer van rond de 72x47x28 centimeter zal tussen de 2,9 en 3,3 kg wegen. De prijs hangt af van het materiaal. Als je een harde lichtgewicht koffer wil en deze is gemaakt van aluminium betaal je veel geld. Wil je een koffer met als afmeting 81x55x31 centimeter dan moet je rekenen op een koffer tussen de 4 en 5 kilo. Lichter dan dat zal het dan niet worden. Je hebt ze zowel in duurdere als in budget uitvoering van onder de 100 euro.

Grote lichtgewicht koffers koop je met hoge kortingen tijdens de MediaMarkt Black Friday dagen!